DESPRE NOI

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul prelucrarii lemnului masiv, ne adaptam permanent la cererea tot mai variata din aceasta bransa, atat din punct de vedere tehnologic, cat si in ceea ce priveste gama de produse si stilul acestora.

Daca la inceputul activitatii noastre accentul a fost pus pe productia in serie si productia de volume mari, in prezent ne axam pe inovatie, personalizare si conceptie de modele si tipare aliniate la cerintele unei piete extrem de educate si exigente. Singura limita este data doar de imaginatia clientului.

Ati fost in magazinul d-voastra preferat de mobilier en-gros ? Ati gasit modelul de care v-ati indragostit insa acesta nu este la calitatea dorita, nu este executat din materiale care sa dureze sau este la un pret peste bugetul d-voastra ? Va asteptam cu drag pentru executia pe comanda a oricarui model de mobilier, din lemnul ales si cu modificarile cerute de d-voastra.

Va construiti o casa care sa va scoata din cotidian si sa va aduca mai aproape de natura ? Nimic nu va crea o atmosfera mai calduroasa si nu va innobila spatiul mai bine decat imbinarea constructiei cu tamplaria si mobilierul din lemn masiv, in nuantele si modelele dorite.

Indiferent daca aveti un proiect bine creionat sau va aflati in stadiul de documentare, va asteptam cu informatii utile, mostre de materiale si culori, modele deja executate, pentru a va ajuta in concretizarea ideilor d-voastra.